Het leukste bedrijf van Rotterdam

En heel misschien wel van Nederland

Waarom wij zo leuk zijn

Robinhood Rotterdam is om 3 redenen het leukste bedrijf van Rotterdam.

1. Wij gaan verspilling tegen door de mooiste meubelen te redden;

2. Wij verkleinen de afstand tot de maatschappij en arbeidsmarkt van ons team;

3. Wij helpen iedereen die een beetje hulp kan gebruiken met onze meubelen aan een betaalbaar interieur!

Circulair Rotterdam

In ons atelier aan de Moerkerkerstraat maken wij de mooiste meubelen weer als nieuw. Met de hand, met liefde en met veel creativiteit.

Hoe het werkt. Wij zoeken meubelen op die mensen anders weg zouden gooien of krijgen deze gedoneerd. Denk aan mooie antieke en vintage meubelen die weer wat aandacht mogen verdienen.

Deze meubelen, vaak van echt hout en van goede kwaliteit, zien er niet meer hedendaags uit. Deze meubelen worden opgeknapt, nieuw  en vooral weer modern gemaakt door ons team. Zo kunnen deze meubelen weer minimaal 25 jaar mee!

Wij verven onze meubelen op maat in elke gewenste kleur. Geheel op maat en geheel naar wens van onze klanten. Wij geven advies, wat past in je woning en hoe jij het meest uit jouw ruimte kan halen.

Zo zorgen wij er voor dat je je direct thuis voelt in je nieuwe huis! Zodat jij weer verder kan met je leven!

Sociaal Rotterdam

In ons atelier werken veel verschillende mensen met verschillende achtergronden uit verschillende millieus. Maar wat ons verbindt is de liefde die wij hebben voor elkaar en onze meubelen!

Zo bieden wij werkervaringsplekken aan voor iedereen die het gezellig vind om bij ons te komen klussen. Maar wel zo plezierig mogelijk. Je zelf kunnen zijn is bij ons het meest belangerijkste.

Iedereen die bij Robinhood Rotterdam werkt helpt elkaar.. en helpt zo zichzelf. Zo helpen wij onze collegas met persoonlijke omstandigheden, maar ook met het vinden van werk of het opstellen van een goed CV.

Robinhood Rotterdam als een opstapje voor een mooie toekomst. Niet alleen voor onze klanten, maar ook vooral voor iedereen die bij ons werkt. Een inclusieve omgeving waar je jezelf kan ontplooien.

Iedereen kan bij ons komen werken. Jij dus ook! Meld je hier aan als je het leuk vind ons team te komen versterken!